Grup Voltes guanya l’adjudicacio de la reforma del Màrius Torres

Estem encantats d’anunciar que Grup Voltes ha estat adjudicatari d¡obres que reforcen el nostre compromís amb la millora de les infraestructures i el foment de l’eficiència energètica.

Hem estat seleccionats pel Departament d’Educació per portar a terme la reforma de l’Institut Màrius Torres. El projecte, adjudicat per un import de 589.483,64 € (IVA inclòs), consistirà en la substitució de la coberta de l’institut per una de nova i més eficient energèticament. El pressupost d’aquesta obra està finançat amb fons europeus i l’execució està prevista en un termini de cinc mesos.

Així mateix, l’adjudicació d’una segona obra a l’Institut Guindàvols no es va realitzar, ja que la única empresa que es va presentar va ser exclosa per no especificar el termini d’execució dels treballs i per la intenció de subcontractar la impermeabilització, que era la prestació principal d’un contracte que comptava amb un pressupost de 199.999,99 €, finançats també amb fons europeus.

Les adjudicacions reafirmen la nostra posició com a actors destacats en el sector de la construcció i el desenvolupament sostenible, i estem impacients per començar a treballar en aquests projectes.

#GrupVoltes #adjudicacions #construccio #eficienciaenergetica