Construcció d’un nou carril bici i millora de les voreres als districtes de Barcelona

Ens alegra anunciar que el Grup VOLTES està treballant en la construcció del nou carril bici als carrers Rosselló, Fresser i Passeig Maragall, així com a l’ampliació de la vorera del carrer Fresser i la reordenació de la cruïlla Conca-Còrsega, als districtes de l’Eixample, Sant Martí, Horta-Ginardó i Sant Andreu de Barcelona.

El nou carril bici unidireccional i segregat té una longitud de 400 metres al carrer Rosselló, 350 metres al carrer Fresser i 130 metres al carrer Còrsega. A més, al Passeig Maragall s’han introduït dos carrils bici unidireccionals segregats a la calçada per cada sentit de circulació, augmentant així la xarxa ciclista en 2,3 km.

La reordenació de la cruïlla del carrer Conca amb Còrsega ocupa una superfície de 1.050 m², millorant l’accessibilitat de les voreres en reduir la superfície del carril de circulació i fent-lo més ample. A més, el reaprofitament dels materials de granit existents en bon estat demostra un compromís amb la sostenibilitat i la conservació dels recursos.

El Grup VOLTES celebra aquestes iniciatives que afavoreixen la mobilitat sostenible i la seguretat dels ciclistes a la ciutat. Continuem treballant per a un futur més verd i responsable amb el nostre planeta.