Empresa

Història i evolució

GRUP VOLTES va iniciar la seva activitat empresarial l’any 1954, a la localitat lleidatana de Térmens. El fundador, Vicente Voltes Belló, junt al seu germà Pere, es van especialitzar en treballs agrícoles com l’anivellament de terres, millora i transformació de finques i execució d’embassaments de reserva d’aigua per al reg. L’any 1990 s’incorporen a la direcció els seus fills, Andreu i Vicenç Voltes iniciant així, un procès de renovació i ampliació de la seva capacitat tècnica i empresarial.

Progressivament l’empresa ha experimentat un creixement continu, basat en l’ús de noves tecnologies i amb l’actualització constant de nous mètodes i equips de treball, capaç de gestionar qualsevol tipologia d’obres i diversificant la línia tradicional cap a altres activitats i serveis integrals en el sector de les infraestructures tant en l’àmbit públic com en l’àmbit privat.

Equip humà

La força que ens motiva és el nostre esperit de superació i millora constant, amb el propòsit d’executar els projectes dels nostres clients, aportant les millors solucions tècniques, innovadores i de qualitat.

Impulsem el nostre desenvolupament professional, en un marc laboral productiu i saludable. El compromís, cohesió i fidelització de les persones són un dels puntals del nostre creixement.

Gestió del talent

Impulsem la professionalització a través de la formació contínua i constant procés d’aprenentatge dels nostres equips humans.

La capacitat professional de l’empresa es basa en la gestió del coneixement que es comparteix en totes les escales i àmbits de l’organització.

Evolució Treballadors Grup Voltes

Relació amb l'entorn

Grup Voltes ha assumit diferents compromisos per garantir la sostenibilitat de l’empresa i construïr una relació positiva amb l’entorn econòmic, social i ambiental.

Sostenibilitat ambiental

Assumim el compromís ambiental integrant criteris de cicle de vida i construcció circular en tota la cadena de valor. Apliquem mesures per reduïr la petjada de carboni a través de l’eficiència energètica i l’autoconsum, la disminució de la contaminació, la gestió de residus o el control del comportament ambiental dels nostres proveïdors.

Responsabilitat social

Treballem per establir vincles sòlids amb les persones, entitats i empreses del nostre entorn. El territori és important per nosaltres i per això col·laborem en causes solidàries i diferents projectes de l’àmbit de la salut, la cultura i l’esport, com l’Institut de Recerca biomèdica, Associació espanyola de la lluita contra el càncer, Creu Roja, Teatre la Llotja de Lleida, Revista Saó, Agrupació Esportiva Térmens, Fundació Barça, C. F. Vilanova de la Barca, Cursa de la Diada de Térmens, entre altres projectes que ens il.lusionen.

Compliment normatiu i gestió ètica

Grup Voltes te integrat un sistema de gestió de Compliance certificat amb la norma ISO 37301 per garantir un comportament íntegre i responsable, fidel al Codi ètic i als valors que guien l’empresa. I dins aquest marc té habilitat un canal de comunicacions i denuncies al qual es pot accedir amb totes les garanties i drets que queden recollits en el reglament aprovat.

Els nostres clients destaquen de nosaltres...

  • Confiança
  • Serietat i responsabilitat
  • Professionalitat
  • Proximitat
  • Control d’obra
  • Perseverança

96%

Hem complert amb les seves expectatives

98%

Confiarien en Voltes per a un nou projecte

98%

Ens recomanarien a altres persones

Font: Avaluació de satisfacció de clients i parts interessades.

Acreditacions

Grup Voltes disposa de la classificació estatal i de la Generalitat de Catalunya per desenvolupar la seva activitat.

Certificacions

  • Qualitat. UNE-EN-ISO 9001: 2015 Sistema de Gestió de Qualitat.
  • Gestió ambiental. UNE-EN-ISO 14001: 2015 Sistema de Gestió Ambiental.
  • Seguretat i salut laboral. ISO 45001: 2018 Sistemes de Gestió de la Seguretat i Salut en el Treball.
  • Compliment normatiu. ISO 37301:2021 Sistema de gestió del Compliance

Certificacions

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel SOC i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

Grup Voltes aposta per la mobilitat sostenible

image010

La força del GRUP VOLTES

SEU CENTRAL

Av. de la Pau, 2 – Polígon Industrial la
Noguera. Ctra. C-13

25670 TÉRMENS (Lleida)

TEL. 973 18 00 86

voltes@voltes.com

OFICINA BARCELONA

C/Muntaner, 239, 2n A

08021 BARCELONA (Barcelona)

TEL. 938 36 57 83

DELEGACIÓ ARAGÓ

C/ Leonardo Torres de Quevedo, Local
17, PI 00 Pt 7ª

SARAGOSSA (Saragossa)

TEL. 876 61 55 00